• Bel ons
 • Garage 053 414 110
 • Garage 0486 085 915
 • Banden 053 420 490
 • Banden 0486 085 915
 • Zonder Afspraak
 • Man-Zat: 9u tot 18u
 • Herstelling
  van alle merken
  Onze mecaniciens zijn uitgerust met de beste elektronische diagnosetoestellen
  en sporen de defecten van uw voertuig op en repareren ze even goed als uw concessiehouder dit zou doen.
 • Klein onderhoudCheck-up technische controle
  In geval van een interventie wordt vooraf een bestek opgemaakt zonder enige verplichting. Zo kunt u achteraf gerust naar de autokeuring!
 • Laat uwauto
  nakijken voor een zorgeloze winter
  Batterij, Remmen, Handremkabels, Voorruit, Niveau motorolie
  Niveau koelvloeistof/antivriesgehalte, Niveau remvloeistof, Verlichting: kop- en achterlampen ,
  Bandenspanning en profieldiepte en meer...

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Het voorkomen van een probleem is beter dan genezen, ook dit geldt voor uw persoonlijke wagen. Doe tijdig en regelmatig een onderhoud van uw wagen, op deze manier heeft u minder kans op slijtage.
01

Moderne Workshop

Onze persoonlijke service helpt u graag verder. Ook wij streven naar de hoogste kwaliteit, waardoor het in uw voordeel speelt. Voor alle werken van alle merken kan u bij ons terecht.
02

Service Alle Merken

Voor alle onderhoud en herstellingen aan Uw wagen kan U bij ons terecht. We beschikken over alle tools om alle merken te onderhouden of te herstellen. Vanaf het eerste onderhoud bij Uw wagen houden we de onderhoudsgegevens zorgvuldig bij.
03

Beste prijs

Eindelijk. Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud
04

Snelle ondersteuning

Kies voor de betrouwbare en snelle service
0

VEHICLES SERVICED

0

HAPPY CUSTOMERS

0

REVIEWS DONE

0

PROBLEMS SOLVED

Onze Services

met de garantie op een kwalitatief onderhoud.Zowel voor uw personenwagens als voor uw bestelwagens en lichte vrachtwagens heeft Davo Bandencentrale en Garage een gepaste benadering klaar, dat voor alle merken. Bovendien behoort ook het vervangen of tinten van autoruiten tot ons ruime dienstenaanbod

Algemeen Onderhoud

Davo Garage en Bandencentrale, de specialist in onderhoud van uw personenwagen, bestelwagen of lichte vrachtwagen.

Diagnose

bij ons vind je alles om tot de snelste diagnose te komen. Van airco toestellen tot herstelling van stuurdozen

Een klein onderhoud

Verversing van de motorolie die dient om de wrijving tussen de onderdelen te beperken, de afkoeling ervan te verzekeren en de motor tegen corrosie te beschermen en meer...

Uitlaat

Een kapotte achterdemper maakt enorm lawaai. Het kan u een boete van honderden euro's opleveren. Een nieuwe uitlaat achterdemper is waarschijnlijk goedkoper.

Banden en Velgen

Bij ons vindt u een ruim gamma nieuwe banden en occasie- of tweedehandsbanden van de beste kwaliteit. De ruime voorraad velgen die we bij Davo Bandencentrale ter beschikking hebben, spreekt tot de verbeelding.

Remblokken

Hoort u een piepend geluid met remmen? Of brandt het remmenlampje op het dashboard? Dan moet u uw remblokken laten controleren.

HET PROFESSIONEEL ADVIES VAN DAVO

Het onderhoudsboekje informeert u over de technische gegevens van uw voertuig alsook over de frequentie van de onderhoudsbeurten. Afhankelijk van het advies van uw constructeur gebeurt dat best om de 15.000 of 30.000 km.

UNIVERSELE ONDERHOUDSFORFAITS

Oliewissel, klein onderhoud en groot onderhoud, met kwaliteitsgarantie en voor elke type wagen ouder dan 5 jaar, Uw auto is voortdurend aan slijtage onderhevig, ongeacht het aantal afgelegde kilometers of de staat van de wegen. Daarom raadt Davo u de Universele Onderhoudsforfaits aan als u liever zelf kiest wanneer u uw wagen laat onderhouden of wanneer u het onderhoudsboekje van uw wagen niet strikt wenst te volgen.